Se deschide Magazinul Online de Fapte Bune din Galați

De Comunicat 22 Noiembrie 2023, 19:19 Galati

Se deschide Magazinul Online de Fapte Bune

Asociația Open Hub, cu sprijinul Thecon, organizează, pentru al 5-lea an consecutiv, programul caritabil Leru.ro - Magazinul Online de Fapte Bune, unde voluntari, donatori, companii și toți cei interesați sunt invitați să se implice în susținerea unei cauze diferite de la o ediție la alta.

Anul acesta, comunitatea Leru se mobilizează din nou pentru a strânge fonduri destinate educației financiare și antreprenoriale a unor liceeni valoroși, provenind din medii defavorizate. Aceștia vor fi selectați pentru a participa la EMPREYouth, Ediția a II-a, program implementat de Asociația Pentru Antreprenoriat din România (APAR). Ediția I EMPREYouth, susținută de Leru în 2022 a fost, de altfel, de un real succes.

Liceenii vor beneficia de un program intensiv de educație antreprenorială și de mentorat, care le va mări șansele de a-și contura un viitor financiar sustenabil. Tinerii vor lucra inclusiv la idei de business proprii, pe care le vor prezenta în fața unor potențiali finanțatori și chiar vor primi șansa de a implementa ideea de business cu ajutorul mentorilor desemnați în programul EMPREYouth.

Magazinul Leru.ro se deschide la Noaptea Elfilor

Cu ajutorul a zeci de voluntari care donează expertiză sau creează obiecte handmade, relansăm magazinul online shop.leru.ro, la evenimentul Noaptea Elfilor, desfășurat Marți, 28 Noiembrie 2023. Într-un Maraton al Faptelor Bune, profesioniști voluntari din domeniul IT și nu numai ne vor ajuta să reconstruim Magazinului Online de Fapte Bune, într-un nou format, adaptat la un concept din 2023.

Astfel, relansăm și anul acesta invitația de a dona prin intermediul Shop.leru.ro, scopul fiind ca, prin intermediul donațiilor colectate până la finalul lunii decembrie, să strângem suma de 150.000 de lei, necesară pentru organizarea programului EMPREYouth.

Cum poți susține EMPREYouth, Ediția a II-a, proiectul Leru.ro 2023?

Pentru a-i ajuta pe cei 20 de tineri să își contureze un viitor financiar sustenabil, le propunem donatorilor mai multe modalități de implicare pentru a atinge împreună target-ul de 150.000 lei.

Ambasador pentru Leru.ro. Prin înscrierea ca ambasador vei promova Tabăra de educație financiară și antreprenorială și vei strânge ce sumă de bani vrei sau poți. Îți vom pune la dispoziție, în platforma Leru.ro, propria pagină de ambasador, unde gestionezi donațiile strânse de tine exclusiv prin metode online.

Influencer pentru Leru.ro. Prin înscrierea ca influencer vei promova în rețeaua ta de contacte Tabăra EMPREYouth, Magazinul Online de Fapte Bune Leru.ro și produsele / serviciile care ți-au atras atenția pe shop.leru.ro. Astfel, vei contribui indirect la creșterea cuantumului donațiilor colectate prin platforma Leru, pentru ca cei 20 de liceeni să participe la programul de educație financiară și antreprenorială.
ÎNSCRIE-TE CA INFLUENCER AICI

Donații în servicii sau produse. Poți ajuta cauza EMPREYouth prin donații directe de bunuri sau servicii care îndeplinesc câteva criterii minime. Echipa de voluntari Leru.ro va procesa donația pe shop.leru.ro, de unde să poată fi achiziționată de cei care doresc să îi susțină programul EMPREYouth.
DONEAZĂ PRODUSE/SERVICII AICI

Cadouri cumpărate de pe Leru.ro. Cea mai simplă metodă de a susține educația și faptele bune cu impact pe termen lung este să achiziționezi (cu plata exclusivă cu cardul) unul dintre produsele ce vor fi disponibile pe shop.leru.ro. Valoarea cumpărăturilor este transformată în donație directă ce va contribui la realizarea taberei de educație financiară și antreprenorială EMPREYouth.

Direcționarea impozitului pe venit. Dacă ai o microîntreprindere, poți directiona 20% din impozitul pe venit. Legea 30/2019 permite microîntreprinderilor să deducă sponsorizările făcute către entitățile non-profit din impozitul pe venit. Astfel, această sumă se transformă în fonduri pentru programul EMPREYouth.

Lansarea Magazinului Online de Fapte Bune, în cadrul evenimentului Noaptea Elfilor - Marti, 28 noiembrie, începând cu ora 18,30 - la sediul Thecon (Aleea Lalelelor Nr. 10 - Galați).

 

 

Autor Comunicat 22 Noiembrie 2023, 19:19 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii